51 éves, de 30-nak nézik az anyukát, ez a titka

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Laura Heikkila/Mediadrumworld.Com / Laura Heikkila -
anyuka fogyás egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább két évtizedet letagadhatna a korából egy 51 esztendős anyuka.

Állandóan randira akarják hívni a férfiak az 51 esztendős anyukát, Laurát. Ha megnézzük a fotóit, nem is csodálkozunk, elképesztően jól néz ki. A jelenleg személyi edzőként dolgozó nő korábban soha nem foglalkozott azzal, hogy egészségesen éljen, ám az után, hogy 2002-ben megszületett a kislánya, fokozatosan kezdett el odafigyelni az életmódjára.

Mivel rájött, hogy 30 fölött már nem könnyű lefogyni, belevágott a súlyemelésbe, és egészséges ételeket kezdett el főzni. A kardióedzések helyett inkább a súlyzós órákat választotta, emiatt hihetetlen gyorsan leolvadtak róla a pluszkilók, a teste pedig elkezdett izmosodni.

Laura 20 évet letagadhatna a korából Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Laura Heikkila/Mediadrumworld.Com / Laura Heikkila

Laura azóta létrehozott egy saját közösségi oldalt, ahol különböző hasznos tippekkel látja el azokat, akik fogyni szeretnének.

Természetesen a férje, Jay nagyon üszke rá, és az sem zavarja, ha az utcán sétálva megbámulják a feleségét a férfiak.

Elképesztően néz ki Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Laura Heikkila/Mediadrumworld.Com / Laura Heikkila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.