Valkó Eszter az anyaság első napjairól mesélt

anyaság Valkó Eszter család gyermek alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban született meg Valkó Eszter kisfia, Simon. Az újdonsült édesanya elmesélte, hogy az első napok igen nehezek, keveset alszanak, de minden fáradság megéri. 

Ahogy mi is megírtuk: megszületett Valkó Eszter kisfia. Az édesapa már nyilatkozott arról, hogyan élnek immár hármasban, most Eszter is mesélt az anyaság első napjairól.

"Nem nagyon alszunk, de gondolom, ez normális" – nevetett az újdonsült édesanya.

"Amikor megláttam, mindent időt, minden próbálkozást és fájdalmat megért ez a pillanat. Sírtunk, mint a gyerekek" – folytatta Valkó Eszter a Mokkában. Mint mondta: sokáig tartott, amíg megfogant a kicsi, de kitűzte magának, hogy hány éves koráig szeretne próbálkozni. Ma már a kezében tarthatja az 57 centis Simont, aki nagyon boldoggá teszi.

"Látszik rajta már most, hogy a jég hátán is meg fog élni. Minden rendben van, ha az ő akarata teljesül" – mosolygott Valkó Eszter. A kis család júliusig marad Magyarországon, utána visszaköltöznek Hollandiába. Addig még élvezik a közeli család segítségét és támogatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.