A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye az Oroszlánkirály premierje volt, ahol kétségkívül Beyoncé vitte el a show-t. Valószínűleg ő lett volna a hét dívája, ha nem most mutatják be a szörftámadást túlélt Bethany Hamiltonról szóló dokumentumfilmet.

  • Beyoncé nem vacakol, egy kisebb vörös szőnyeges eseményre is beveti a nagyágyút. Ebben a szerelésben a legrangosabb zenei díjátadókra is besétálhatna, talán az Oroszlánkirály premierjére azonban kicsit sok volt. A megszámlálhatatlan mennyiségű kristállyal díszített Alexander McQueen ruha ettől függetlenül természetesen nagyon jól állt az énekesnőnek, aki egyébként Nala hangját kölcsönözte, és a rengeteg ékszer, a smink és a frizura is összhangban volt vele – csak egy picit sok volt ehhez az eseményhez.
BeyoncéForrás: Getty Images
  • Dua Lipa melltartót villantott egy londoni díjátadó eseményen. Az énekesnő egy oversize, fehér kosztümhöz vette fel az aprócska fehérneműt. Még a villantós felső ellenére sem lehetett nem észrevenni a retró hatású, szögletes orrú cipőt, ami ugyan próbált visszatérni a divatba, de túlságosan nem lett kelendő. 
Dua LipaForrás: Getty Images
  • Hasonló stílusban láthattuk a héten Emily Ratajkowskit is, az oversize zakó és a melltartó is stimmelt, a retró életérzést ő azonban a rövidke cicanadrággal és a magas sarkú szandállal hozta. 
Emily RatajkowskiForrás: Northfoto
  • A héten mutatták be a Bethany Hamilton életéről szóló dokumentumfilmet is. Korábban saját könyvét is megfilmesítették, most azonban újabb film készült hihetetlen életéről, és ebben már több szó esik a cápatámadás utáni eseményekről is. A profi szörfösnek készülő Bethany karját 13 éves korában harapta le egy 4 és fél méteres tigriscápa. Kis híján az életét is elvesztette, ő azonban egy hónap múlva újra a szörfdeszkán állt. Ma is a szörf az élete két kisgyermeke mellett.
Bethany HamiltonForrás: Getty Images
  • George Clooney feleségének bizony nem kell vörös szőnyeg, hogy elbűvölő és stílusos legyen. Ha dolgozik, akkor is csodálatosan néz ki. Ezúttal egy konferencián vett részt, ahol a kedvencünk ez a piros kosztüm volt tőle. A térd alá érő ceruzaszoknya és az apró pink hímzés a blézeren fantasztikusan mutatott. 
Amal ClooneyForrás: Northfoto