Heti trendjelentés: csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen a cápatámadást túlélt szörfös

Beyonce trendjelentés Bethany Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye az Oroszlánkirály premierje volt, ahol kétségkívül Beyoncé vitte el a show-t. Valószínűleg ő lett volna a hét dívája, ha nem most mutatják be a szörftámadást túlélt Bethany Hamiltonról szóló dokumentumfilmet.
  • Beyoncé nem vacakol, egy kisebb vörös szőnyeges eseményre is beveti a nagyágyút. Ebben a szerelésben a legrangosabb zenei díjátadókra is besétálhatna, talán az Oroszlánkirály premierjére azonban kicsit sok volt. A megszámlálhatatlan mennyiségű kristállyal díszített Alexander McQueen ruha ettől függetlenül természetesen nagyon jól állt az énekesnőnek, aki egyébként Nala hangját kölcsönözte, és a rengeteg ékszer, a smink és a frizura is összhangban volt vele – csak egy picit sok volt ehhez az eseményhez.
Beyoncé Forrás: Getty Images
  • Dua Lipa melltartót villantott egy londoni díjátadó eseményen. Az énekesnő egy oversize, fehér kosztümhöz vette fel az aprócska fehérneműt. Még a villantós felső ellenére sem lehetett nem észrevenni a retró hatású, szögletes orrú cipőt, ami ugyan próbált visszatérni a divatba, de túlságosan nem lett kelendő.
Dua Lipa Forrás: Getty Images
  • Hasonló stílusban láthattuk a héten Emily Ratajkowskit is, az oversize zakó és a melltartó is stimmelt, a retró életérzést ő azonban a rövidke cicanadrággal és a magas sarkú szandállal hozta.
Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto
  • A héten mutatták be a Bethany Hamilton életéről szóló dokumentumfilmet is. Korábban saját könyvét is megfilmesítették, most azonban újabb film készült hihetetlen életéről, és ebben már több szó esik a cápatámadás utáni eseményekről is. A profi szörfösnek készülő Bethany karját 13 éves korában harapta le egy 4 és fél méteres tigriscápa. Kis híján az életét is elvesztette, ő azonban egy hónap múlva újra a szörfdeszkán állt. Ma is a szörf az élete két kisgyermeke mellett.
Bethany Hamilton Forrás: Getty Images
  • George Clooney feleségének bizony nem kell vörös szőnyeg, hogy elbűvölő és stílusos legyen. Ha dolgozik, akkor is csodálatosan néz ki. Ezúttal egy konferencián vett részt, ahol a kedvencünk ez a piros kosztüm volt tőle. A térd alá érő ceruzaszoknya és az apró pink hímzés a blézeren fantasztikusan mutatott.
Amal Clooney Forrás: Northfoto
Rengetegen csúfolták bőrbetegsége miatt, modellként viszont befutotthttp://www.life.hu/trend/20190711-mohamed-hassan-vitiligos-modell.htmlAz egyiptomi származású Mohamed Hassan 13 évesen kezdte észrevenni magán a vitiligo nevű bőrbetegség tüneteit, amelynek jellegzetessége, hogy rózsaszín vagy fehér foltok jelennek meg a bőrön a melanin nevű pigment hiánya miatt. Trend--Válassz fürdőruhát az alkatodnak megfelelően http://www.life.hu/trend/20190704-valassz-furdoruhat-az-alkatodnak-megfeleloen.htmlHa meguntad a korábbi fürdőruhádat, még nem késő beszerezni az újat. Bármilyen fazon is tetszik, azt mindig tartsd szem előtt, hogy az alkatodhoz mi illik, hiszen így tudod a legtöbbet kihozni az adottságaidból. Ugyanúgy lehet ezzel játszani, mint egy jó sminkkel, azaz ami szép, azt kiemeljük, a kevésbé előnyös részekről pedig eltereljük a tekintetet. TrendOrigoRövidnadrágmustra: ezek a legtrendibb fazonokhttp://www.life.hu/trend/20190703-rovidnadrag-mustra-ezek-a-legtrendibb-fazonok.htmlA nyár évről évre visszatérő alapdarabja a sort. Három kedvenc fazonunk van idén, mindegyik más stílust, más életérzést képvisel, de izgalmasak és szerethetők. Találd meg te is a kedvencedet! TrendOrigoA nyári smink alapszabályaihttp://www.life.hu/trend/20190702-a-nyari-smink-alapszabalyai.htmlNyáron egészen másfajta ápolást és sminktermékeket igényel az arcunk, mint más évszakokban. A bőröd szépségének, egészségének érdekében érdemes betartani néhány alapszabályt. TrendOrigoSzőrtelenítés nyáron: ezeket a szabályokat tartsd behttp://www.life.hu/trend/20190701-a-nyari-szortelenites-szabalyai.htmlA nyári formához a nők számára a szőrtelen test is hozzátartozik. De melyik módszer a legalkalmasabb, ha nyaralásra készülünk, és mire kell odafigyelni a nyári szőrtelenítés kapcsán? Most eláruljuk! TrendOrigoMég hogy a kor számít! Gyönyörű modellek 60 feletthttp://www.life.hu/trend/20190628-gyonyoru-orosz-modellek-60-felett.htmlA fiatalságkultusz szerencsére visszaszorulóban van. Hollywoodban sem mindenki plasztikáztat, a méltóságteljes öregedés hívei egyre többen vannak, és egyre jobban megbecsülik őket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.