A börtönbe akarta becsempészni, 18 évig rejtegette a marihuánát az orrában

drog marihuána börtön kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál férfi harminc éves volt, amikor be kellett vonulnia a börtönbe. Mindenképp szeretett volna egy adag marihuánát becsepmészni, hogy azzal vidítsa fel magát a rácsok mögött. Ám a rejtekhely kiválasztása talán túlságosan is jól sikerült.

Miután bevonult és elfoglalta a zárkáját, megpróbálta kipiszkálni a kis műanyagzacskót az orrából, de az egyre feljebb csúszott, végül már nem is érezte a férfi. Azt gondolta lenyelhette, így nem is foglalkozott tovább vele.

Amikor be kellett vonulnia a börtönbe, mindenképp szeretett volna egy adag marihuánát becsepmészni Forrás: Shutterstock

18 évvel később fejfájásra kezdett panaszkodni, ami miatt megröntgenezték. Ekkor került elő a kis tasak fű, ami azóta az arcüregében volt. A férfi ekkor beismerte, hogy a jobb orrlyuka gyakran begyulladt az évek alatt és be is volt dugulva – mondjuk érthető, hogy ezzel a történettel nem állt a börtönorvosok elé.

A marihuána megkövesedett az éveknek és az arcüreg lerakódásainak köszönhetően – írta meg a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.