asztrológia ezotéria holdnaptár Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold ebben a periódusban csak hízik és hízik, továbbra is energiával tölt fel mindenkit. Ebben az időszakban meglepő mennyiségű feladatot leszünk képesek ellátni, jó eredményekkel, alkalmanként kiemelkedő tejesítményekkel. Ezekben a napokban ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése, az első lépések megtétele ismeretlen terepen. Jöhetnek új barátságok, üzleti kapcsolatok, a meglévő emberi kötelékek jelentős része javítható, formálható vagy épp elmélyíthető.

2019. december 2., hétfő a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Ezen a napon kerüljük el jó messzire a vitás helyzeteket. A felhasznált energia megduplázódik, s bizony nem mindegy, hogy a harmónia vagy a konfliktus és veszekedés oltárán áldozzuk fel azt.

2019. december 3., kedd a ♓ban (Növő hold, Halak)

A beszéd, az eszmecserék, a nyílt és őszintén kimondott szavak a mai nap legjobb önkifejező eszközei. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, ma rendezhető minden nézeteltérés. Mondd ki, amit gondolsz!

2019. december 4., szerda a ♓ban (Növő hold, Halak)

Gondoljuk át a közelmúlt eseményeit, emeljük ki azt, ami fontos volt, ami erőteljes hatással volt a döntéseinkre. Keressük meg az okokat, mi és miért történt úgy, ahogy. Ma külső segítség nélkül találunk függő kérdéseinkre válaszokat.

2019. december 5., csütörtök a ♓ban (Növő hold, Halak)

A hét legleterhelőbb napja, túlvállalásokkal, be nem teljesült ígéretekkel, pletykákkal és félreértésekkel. Aki randizik, bakot lő. Aki ismeretlen terepet fedez fel, eltévedhet. Bonyodalom követhet bonyodalmat...

2019. december 6., péntek a ♈ban (Növő hold, Kos)

Bár a Hold rendületlenül hízik, a kedélyállapotunk ingadozóvá válhat – hisz a rengeteg energiát nem feltétlenül tudjuk megfelelően hasznosítani. Ebből előny csak úgy kovácsolható, ha háttérbe húzódva figyeljük a körülöttünk zajló folyamatokat.

2019. december 7., szombat a ♈ban (Növő hold, Kos)

Érzelmeink és gondolataink sokszor csaponganak, nehéz lesz őket kordában tartani. Adódik olyan helyzet, ahol ez előny lesz, ám akad, ahol viszont hátránnyá válhat. Épp ezért bánjunk óvatosan a tetteinkkel és a kimondott szavakkal.

2019. december 8., vasárnap a ♉ban (Növő hold, Bika)

A Hold egyre kerekebb, a Telihold közeledtével pedig sok energiát ad. Ennek a hétnek az egyik legjobb napja lesz ez. Az eddig elért eredmények megtartására kell törekedni, kapkodni, rohanni felesleges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.