Lánya örökbefogadásáról vallott Zalatnay Cini : itt találkozott először Nikivel

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta örökbefogadás Zalatnay Cini gyermekotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta már korábban is beszélt lánya örökbefogadásáról, most azonban azt is elárulta, hogyan talált rá Nikire.

A népszerű énekesnőnek nagyon nehéz időszak volt az életében, amikor a petefészkében rákot diagnosztizáltak, Cini azonban legyőzte a betegséget. Az énekesnő mindenáron gyermeket szeretett volna, azonban tizenkét sikertelen beültetés és egy méhen kívüli terhesség után az örökbefogadás mellett döntött.

„Az orvos azt mondta: tessék örökbe fogadni! De ez akkor még nem volt akkora divat, mint most, tehát inkább titokban tartották" – mondta korábban Cini a Fem3 műsorában Joshi Bharatnak.

Zalatnay Sarolta Cini Forrás: Facebook/Mokka

Később minden évben vitt be két-három gyermekotthonnak ajándékot az ünnepekkor, és az egyik ilyen otthonban talált rá a kislányra.

„Az egyik állt a sarokban, pityeregve. Mondom: ő kicsoda? Se papa, se mama Nikolett, és azért sír, mert ő nem kell soha senkinek"

– emlékezett vissza Cini, aki most a Hot! magazinnak elevenítette fel emlékeit.

"Elkezdtem ajándékokat vinni gyerekotthonoknak. Összebarátkoztunk egy ilyen otthon főnökasszonyával. Mondta, hogy van egy kislány, mindjárt hároméves, a kórházban hagyták, úgy volt, hogy a nagymamája hazaviszi, de olyan beteg lett, hogy a gyámügy nem engedélyezte. Sírdogál, hogy ő senkinek nem kell. Egy nagy járókában ott volt hat-nyolc gyerek, köztük Niki. Hetente kétszer elvihettük, majd örökbe fogadtuk. Aztán Laci egyszer csak elfáradt. Sok voltunk neki. Ha felléptem, ő volt a gyerekkel"

Cini és lánya, Niki az énekesnő menedzserének házában Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.