Gólyahír: Várandós Romee Strijd, Victoria's Secret modell

modell várandós terhes Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges Romee Strijd kisbabát hord a szíve alatt, nemrég közölte az örömhírt. 

A holland szépség a közösségi oldalán egy romantikus posztban adott hírt várandósságáról, és azt is elárulta, milyen rögös út vezetett idáig. Romee elmesélte, hogy két évvel ezelőtt PCOS-t, azaz policisztás ovárium szindrómát állapítottak meg nála, miután 7 éven át nem jött meg a menstruácuója.

Persze PCOS-sel sem lehetetlen teherbe esni, ám jóval kisebb rá az esély. Romee úgy fogalmazott, a teste olyan volt, mintha repülő üzemmódban lenne évek óta. Állítólag ez a folyamatosan fennálló stressz eredménye (is), bár a fiatal modell azt vallotta, nem érezte magát különösebben stresszesnek.

A hosszú posztban megdöbbentő részletekre tér ki, ám a lényeg a fotón is jól látszik: sikerült megoldaniuk a férjével a problémákat, most pedig boldogan várják első közös gyermekük érkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.