repülőgép szerencsétlenség zuhanás repülő égési sérülés videó baleset repülőgép-szerencsétlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze ketten élték túl a katasztrófát. Az egyik túlélő, Kechi Okwuchi testének 65 százaléka megégett: a harmadfokú égési sérülésekből csoda, hogy egyáltalán felépült.

A 31 éves Kechi Okwuchi egy jómódú nigériai családban nőtt fel. A lány Amerikában tanult, és hatvan nigériai társához hasonlóan a karácsonyi szünetben utazott haza Abujába, a szülővárosába.

A Sosoliso Airlines Flight 1145 azonban súlyos turbulenciába került, a repülőgép lezuhant, és a 109 utasból csupán kettő maradt életben.

Az egyikük Kechi volt, akinek a teste háromnegyede megégett. A lány kezdetben alig ismerte fel magát a tükörben: hét hónapig Johannesburgban vett részt helyreállító műtéteken. Kechi később az America's Got Talentben tűnt fel különleges énekhangjával, és első tévés szereplése óta énekel, dalokat ír és motivációs trénerként tart előadásokat világszerte - írja a Nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.