Müller Cecília elárulta, hogy élte meg az elmúlt hónapokat - Videó

Operatív Törzs Müller Cecília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Cecília arról mesélt, hogy viselte az elmúlt hónapokat, az operatív törzs tagjaként. 

Müller Cecília a TV2 Mokka vendégeként őszintén mesélt az utóbbi hónapokról. Az országos tisztifőorvos elárulta, nem akkor kezdődött az ő feladata, mikor nyilvánosság elé állt, hanem már jóval korábban megkezdték a tájékoztatókat.

Azt mesélte, nagyon jó érzés volt, hogy sokáig egyetlen hazai betegről sem tudott beszámolni, és persze nagyon megviselte, mikor az első beteg, majd az első haláleset hírét kellett nyilvánosságra hoznia. Hiszen orvosként ő pontosan tudja, hogy minden betegnek vannak szerettei, akiknek ő a legfontosabb.

(...) "Igen, én hiszek abban, hogy az ember az egyetlen és pótolhatatlan. És ő valaknek a valakije, a családtagja, az anyukája, felesége, férje stb. És az ő számukra ő egyetlen és pótolhatatlan. Ezt mindig nayon nehéz kimondani" - fejtette ki.

Mint kiderült, Müller Cecília nyomon követte a róla készült mémeket is, és elárulta, melyik tetszett neki legjobban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.