A Gilbert In Love együttes úgy döntött, kiadják az albumot, amin még Petics Kristóffal együtt dolgoztak. Így tisztelegnek a fiatal énekes előtt, aki tragikus körülmények között hunyt.

Ez egész országot megrázta az egykori X-Faktoros halálhíre, Petics Kristóf egy tóba fulladt bele május végén Újfehértón.
A fiatal énekes zenekarával már dolgozott albumukon, amit Kristóf szeretett volna kiadni idén. Az együttes tagjai most úgy döntettek, kis példányszámban megjelentetik a Lime-ot.

Petics Kristóf zenekara kiadja új albumukat, ahogy az énekes szerette volna.Forrás: Petics Kristóf

„Nehéz időszak ez a zenekar életében, de az élet megy tovább. Múlt vasárnap voltam Kristóf sírjánál, aztán átmentem Tomekhez, a szólógitárosunkhoz. Átbeszéltük a terveinket, megmutatta az új dalokat. Kristófnak nagy tervei voltak. Még az idén ki akarta adni a GIL első albumát, a Lime-ot, amit teljes terjedelmében csak azok hallhattak, akik részt vettek a tavaly decemberi koncertünkön. Elhatároztuk, kis példányszámban megjelentetjük az albumot, hogy ezzel tisztelegjünk az emléke előtt" – mesélte a Blikknek Fekete Edward, az együttes tagja.