VV Béci válása után húga és édesanyja teljesen elfordult tőle

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
vita VV Gigi család VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci és VV Gigi a ValóVilágban számtalanszor tettek tanúbizonyságot testvéri összetartásukról. Éppen ezért megdöbbentő, hogy már egy éve nem állnak szóba egymással, ahogy édesanyjuk sem beszél Bécivel.

Együtt vonult be a ValóVilágba a Rácz testvérpár, Gigi és Béci, akik nagyon összetartó családnak bizonyultak, bent szinte mindig kiálltak egymás mellett, irigylésre méltó volt a viszony a két testvér között.

Mára azonban annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy szóba sem állnak egymással már egy éve.

A problémák Béci válásával kezdődtek, Gigi és édesanyjuk utána többször a férfi volt párját hívta meg magukhoz a családi programokra, őt pedig kihagyták.

„A válásom után kezdett a testvérem nagyon furcsán viselkedni, de – sajnos – az édesanyám is. Családi rendezvényeket tartottak, amire a volt páromat hívták meg a kislányommal, nem engem. Nem telefonáltak, nem kerestek" – mondta Béci.

VV Béci nem érti családja miért fordult el tőle. Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Young G néven zenei karriert épített Béci azt is nehezményezi, hogy családja nem fogadja el új párját.

„Az új páromat, Norinát gyakorlatilag emberszámba sem vették, nem jöttek hozzánk vendégségbe. Persze, egy idő után kifakadtam, számon kértem rajtuk, miért a volt feleségemmel programoznak, amikor itt vagyok én és a párom is, de annak sem volt foganatja. Most már ott tartunk, hogy a betegségemről, a hogylétemről sem érdeklődnek" - mesélte a sztár a Borsnak.

Béci ugyanis az utóbbi időben komoly egészségügyi gondokkal küzd: kínzó fájdalmak gyötrik, aminek egyelőre nem tudni az okát. Gigi és édesanyjuk még ezek ellenére sem keresi őt, ami nagyon fáj neki. Béci ráadásul csupán egyszer látta testvére kislányát, aki már több mint egyéves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.