Zsidró Tamás Dobó Kata Várkonyi Andrea párkapcsolat udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfodrász szerint ma sokkal könnyebb csajozni, mint harminc éve, bár néha ő is hajlamos túlkomplikálni a dolgokat. Zsidró Tamás apró figyelmességekkel próbálja levenni a nőket a lábukról, ez történt például Várkonyi Andrea és Dobó Kata esetében is.

A fodrász bevallotta, amikor randizni készül egy hölggyel, előtte végez egy kis kutatómunkát az interneten, hogy minél többet tudjon meg az illetőről, még ha civil is.

Azt mondja, nála nem kritérium, hogy ismert legyen a partnere, de mivel ilyen körökben mozog, nyilván erre több az esély.

„A legtöbb férfi meg sem meri közelíteni ezeket a hírességeket, felém azonban maguktól nyitnak, és rögtön van közös témánk. Tudatosan azonban sosem keresnék az alapján társat, hogy ismert legyen" – árulta el a Best Magazinnak.

Zsidró Tamás apró figyelmeségekkel varázsolja el a nőket. Life TV

Az ismerkedés első szakaszában Zsidró Tamás igyekszik önmagát adni, de egyben kicsit vissza is fogni, nem lövi el az összes „trükkjét", és kerüli a kliséket, mint például a vörös rózsacsokor.
Helyette apró figyelmességekkel hódítja meg a nőket. Dobó Katát például balatoni vitorlázásra vitte első randijukon, és piknikkosárral is készült.

Várkonyi Andreával pedig a budai várban volt az első találkozó, ahová Zsidró egy különleges meleg teát vitt neki termoszban. Úgy tűnik, a módszere hatásos, mindkét hölgyet azonnal elvarázsolta.

Bevallotta, azért ő is hajlamos túlbonyolítani néha a dolgokat, szerinte ez azért van, mert munkája során annyiféle nőt ismert meg, és rengeteg történetet hallott.

„Míg egy átlagos férfi lesz, ami lesz alapon fog az ismerkedésbe, addig én feleslegesen túlkombinálom ezt a kérdést. Ráadásul engem ismer a fél ország, ezért duplán égő pofára esni" – vallotta be a sztárfodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.