Leonardo DiCaprio végre eljegyezhette barátnőjét Camila Morrone-t

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter -
eljegyzés párkapcsolat Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arra is rengeteget kellett várni, hogy Leonardo DiCaprio végre Oscar-díjat kapjon, azt sem gondolták volna sokan, hogy egyszer a színész megkéri valaki kezét. Pedig úgy tűnik, most ez is megtörtént: Leonardo eljegyezte Camila Morrone-t.

Hiába már 45. életévet tapossa a sármos színész, a barátnők csak jöttek és mentek az életében. Sokan elkönyvelték ezért örök agglegénynek, de olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a színész a saját neméhez vonzódik, és a csinos modellek az oldalán csak figyelemelterelésként szolgálnak.

Leonardo DiCaprio úgy tűnik, rászánta magát a nősülésre. Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Nos úgy tűnik, Leo mindenre rácáfolt, hiszen végre megtört a jég, miután a jól megérdemelt Oscar-díját is átvette, ismét szintet lépett a színész, és állítólag megkérte kedvese kezét.

DiCaprio és Camila Morrone 2017-ben talátak egymásra, egy ismerősük szerint a színész még a lány édesapjától is elkérte a kezét, ahogy azt illik – írta a Life & Style.

A pár egyelőre nem erősített meg a hírt, de bízunk benne, hogy hamarosan megteszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.