Kínos kérdést szegeztek színésztársai Leonardo DiCapriónak a Titanic-kal kapcsolatban - Videó

Forrás: Getty Images/Copyright: Franco Origlia/Franco Origlia -
Brad Pitt Titanic film videó Margot Robbie Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Titanic óta mindenkit ez foglalkoztat, de eddig nem kaptunk rá igazi válasz. Most Brad Pitt és Margot Robbie szegezte neki a kérdést Leonardo DiCapriónak, aki kínosan érezte magát emaitt.

Aki látta a Titanicot, abban biztosan felmerült a kérdés: hogy lehet, hogy nem fért el az ajtón Rose és Jack egyszerre, amikor a hajó elsüllyedése után a vízen lebegve várták a mentőcsónakokat.
A rendező James Cameron már korábban elmondta, a történetnek így kellett végződnie.

Most viszont Brad Pitt és Margot Robbie egy talkshowban faggatta erről magát Leonardo DiCapriót. A színész meglehetősen kínosan érezte magát a témától, és csupán annyit tudott mondani, nem szeretné kommentálni.

Színésztársai azonban jót mulattak a helyzeten. Pitt szerint ez filmes varázslat, Robbie pedig felvetette, lehetett volna kisebb az az ajtó, és úgy már érthető lett volna a szituáció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.