Szinte már biztos, hogy Weisz Fanni és férje nem fognak kibékülni

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
modell Weisz Fanni válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni olyan döntést hozott meg, ami szinte teljesen kizárja, hogy valaha is kibéküljenek férjével, Hajmásy Péterrel. 

Ahogy azt korábban megírtuk, mindenkit meglepett, amikor Weisz Fanni közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy férjével úgy döntöttek, elválnak. Később az is kiderült, mi az oka a szakításnak. Azóta többen is azt találgatják, vajon várható-e, hogy a pár megbékél és visszatalál egymáshoz?

A gyönyörű modell ismerősei azonban nem látnak erre túl sok esélyt, hiszen már azt is óriási lépésnek tartják, hogy Fanni egyáltalán felvállalta a nagyvilág előtt ezt a kínzó fájdalmat.

Forrás: Weisz Fanni / Instagram

"Fanninak iszonyatos erőbe tellett, hogy a nyilvánosság előtt is beismerje, valami nem működik, mi több, tönkrement. Kiírni a „szégyenét", a kudarcát, egy olyan pont, amelyből már nincs visszaút" - mondta a szőke szépség egyik ismerőse a Blikknek, aki szerint a szépségkirálynő sosem szerette a magánéleti nehézségeit kitenni az ablakba, így szerinte a nyilvános közlés mindenképpen egy komoly jelnek tekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.