Frédéric von Anhalt utazás Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa özvegye nehezen engedi el élete szerelmét, Gáborr Zsazsát. Sajnos azonban most meg kellett hoznia egy döntést, amire nehezen szánta rá magát. 

Aogy azt korábban megírtuk, kiderült, milyen sírkövet választott Gábor Zsazsa számára Frédéric von Anhalt. Az özvegy többek között azt is elárulta, hogy őt is ide fogják majd temetni, ha elérkezik az idő. Ám mielőtt végső nyugalomra helyeznék a színésznő hamvait, Anhalt még elviszi egy utolsó európai körútra:

"Együtt alszom az urnával, és viszem magammal mindenhova, bármerre is megyek. Ha én dönthetnék, örökre velem maradna, de sajnos már 77 éves múltam, ás rájöttem, nem tudhatom, mi lesz velem ebben a veszélyes egészségügyi helyzetben. Ezért döntöttem úgy, hogy hazaviszem Zsazsa hamvait Magyarországra, de előtte még körbeutazom vele Európát, elmegyünk Zsazsa összes kedvenc városába" - nyilatkozta Anhalt a DailyMailnek.

Forrás: Northfoto

Sőt, már azt is tudjuk, miben fogja szállítani az urnát: Zsazsa egykori imádott kutyájának hordozójában.

"A feleségem imádta a kutyust, ezért gondoltam, hogy a hordozó tökéletes hely az urnának. Elviszem Londonba, Párizsba, Bécsbe, Genovába, ezután érkezünk majd meg Budapestre" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.