Új szerepben láthatjuk hamarosan Harsányi Leventét

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala -
musical Harsányi Levente színész Szente Vajk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 20-án mutatják be az Erkel Színházban a Puskás Ferenc-musicalt, amelyben Harsányi Levente is szerepet kapott. 

Szente Vajk rendezésében kerül bemutatásra Puskás, a musical, amelyben huszonkét színész, hatvan táncos, harminc gyerekszínész kápráztatja el a nézőket egy hétszáz négyzetméteres színpadon - írta meg a Ripost.

Harsányi Levente egy rendkívül fontos szerepet kapott, a

műsorvezető alakítja a legendás rádiós sportriportert, Szepesi Györgyöt,

akit az Aranycsapat tizenkettedik játékosaként tartanak számon.

„Rendkívül nehéz dolga van, mert a színdarabba nagyon sok eredeti Szepesi-szöveget raktunk. Pontosan ugyanúgy kell vesszőt tennie, pontosan ugyanúgy kell az „a" hangot kiejtenie, hihetetlen kemény feladat vár Leventére, hogy szó szerint közvetítse például az angolok elleni a 6:3-as mérkőzést" - mondta a musical rendezője, Szente Vajk.

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala

A műsorvezető és alkalmi színész, Harsányi Levente már lázasan készül az előadásra.

„El kell mondanom, rendkívül megtisztelő, hogy ezek a remek színészek és az alkotócsapat érdemesnek talált arra, hogy pont egy ilyen grandiózus produkcióban, egy Puskás-musicalben próbáljam ki magam életemben először karakterszerepben" – mondta a Borsnak Harsányi Levente.

„Magam sem gondoltam volna, hogy alkalmas vagyok a feladatra, de kipróbáltuk, és működött. Nagyon nehéz dolgom van"

"A szakmámban nyolcvan százalékban improvizálok, ebben vagyok jó. Most azonban szó szerint kell szöveget tanulnom. Még van az előadásig tíz nap, jelenleg 92 százalékos „feldolgozottságnál" tartok, kész leszek." - tette hozzá Levente.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.