Tóth Vera boldogabb, mint valaha: megindító szavakkal üzent az énekesnő

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
szerelmi vallomás szerelem Pauli Zoltán Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera boldogabb, mint valaha: úgy érzi, megtalálta azt a társat, akire egész életében vágyott és ezt igyekszik mindig kifejezésre juttatni a közösségi oldalán is. Így tett most is, megható sorokkal és egy csodaszép fotóval ajándékozta meg a követőit. 

Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoli lassan 2 éve alkotnak egy párt. Amellett, hogy igaz társai egymásnak, nemrég közös projektbe fogtak bele, együtt indítottak gasztro vlogot, amiben szintén bebizonyították, hogy milyen harmonikus kapcsolat az övék.

Legújabb Instagram bejegyzésében Vera hosszan írt arról, hogy milyen hálás, hogy Zolira talált, akinél jobb társat aligha tud elképzelni maga mellé.

"Minden nap legyen miért csodálni egymást. Nem csak akkor, amikor csinos, vagy szép a másik, hanem akkor is, amikor a törekvés és az erő mutatkozik meg benne, amikor minden csillag rosszul áll, mégis bizakodó, reménykeltő és annak ellenére, hogy hulla fáradt, képes néhány pozitív szóval tunningolni a másikat... Így élünk mi a mindennapokban, kialakul a stabilitás, szép lassan felépül egy szép kapcsolat, amiben a szerelem és a szenvedély nem csitul, hanem egyre erősebb lesz.. Mindez egyetlen hangos szó nélkül.

Jó olyan társra lelni, aki soha nem engedi el a kezed

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.