Teljesen lesokkolta Kelemen Annát, hogy milyen hatással van rá a Covid-19. A közösségi oldalán egy videóban fejtette ki, milyen változásokon ment át az utóbbi időben a celeb. 

Bár Kelemen Anna nem koronavírusos, mégis elképesztő hatással vannak rá a körülmények, amelyeket a járványhelyzet produkál. Egy videóban fejtette ki Instagram-oldalán, milyen veszélyeket jelent számára a vírus, és hogy miért nem szabad félvállról venni ezt az ügyet.

"Én rám úgy hat ez a nyomorék maszk, hogy elkezdtem suttogni, tehát nem azért suttogok, mert vagyok valahol és nem illik kiabálni, hanem mert ez az üzenete számomra, hogy Anna fogd be a szád" - meséli a videóban Anna.  

Továbbá azt is nehezményezi, hogy a maszk miatt nem tudja kifesteni magát, amit azért sajnál, mert szájkontúrozás közben jönnek számára a legkreatívabb legizgalmasabb gondolatok, amelyek most sajnos elmaradnak.

Ezen kívül a vírus hatására olyan dologra kényszerült, amire az 1900-as évek vége óta nem volt példa.

"Kénytelen voltam kihúzni a szemem, mert soha az életben nem volt még olyan, hogy megijednek a pilláim és lepotyognak, és most nagyon durván lepotyogtak, annyira, hogy ki kellett spirázolnom a szememet, amit én az 1900-as évek vége óta nem tettem meg, de most idáig jutottunk" - mondta a celeb.