Kalocsai Krisztián élete nem alakult túl jól miután feloszlott a Hip Hop Boyz. A sztár most komoly anyagi gondokkal küzd, saját magán kívül még szívbeteg édesanyját is ő tartja el.

Mindenki rajongott a '90-es években a Hip Hop Boyzért, a három fiú ünnepelt sztár volt. Szűcs Zoltán azonban 2008-ban kilépett a csapatból, azóta óriási sikerre vitte az Attraction nevű látványszínházat. Kalocsai Krisztián és Egry Levente ketten még folytatták a munkát, majd 2016-ban összetűzéseik miatt végleg feloszlott a banda.

Levente Amerikába költözött, ahol sikeres dalszerzőként dolgozik. Ám sajnos Krisztián élete nem alakult olyan jól, mint társaié.
Testépítésbe kezdett a zenekar után, de ez nem hozta a várt sikereket. Mára komoly anyagi gondjai vannak, a telefonszámláját is alig tudja kifizetni, és a feleségével is megromlott a viszonya.

Most a Tények Plusznak mesélt arról, hogy saját magán kívül szívbeteg édesanyját is ő tartja el, aki ráadásul vele él. 

"Ugye bevétel nélkül nehéz élni, főleg egy édesanyát fenntartani, egy házat fenntartani, két kutyát fenntartani. Nem is tudom, hogy csinálom, de csinálom. Valahogy meg tudunk élni, ha 200 forint kell, mi 120-ból kihozzuk" - mondta szomorúan Krisztián.