A hollywoodi sztárok tudják a legjobban, hogy hosszú és rögös az út a sikerig és a hírnévig. Kevés olyan színész van, aki az érettségi vagy az egyetem elvégzése után egyből lehetőséget kapott egy nagyszabású moziban. Sokan vannak, akik az ismertség előtt bármit elvállaltak, hogy pénzhez jussanak.

A hollywoodi sztárok bevállalósak, imádják a rivaldafényt és néhányan meglehetősen odavannak a botrányos helyzetekért, természetesen akkor, ha ők is szereplői azoknak.

Ebből kiindulva nem okozhat olyan nagy meglepetést ha bemutatunk, néhány világhírű színészt, akik a színész karrierük elindulása előtt a testükből éltek, többször vállaltak chipendale showt vagy sztriptíz táncot, azért, hogy megkeressék a kenyérre valót.

1. Channing Tatum

Channing Tatum sikeres chippendale volt 19-20 éves korábanForrás: Getty Images/2013 Getty Images/Stuart C. Wilson

A Magic Mike szexi színésze, Channing Tatum 19-20 éves korában chippandale fiúként dolgozott, előfordult, hogy egy este alatt megkeresett 170 dollárt. Miután befutott színész lett, folytatta a színpadon, különböző filmekben folytatta tovább a vetkőzést, a női rajongók legnagyobb örömére.

2. Mark Consuelos

A spanyol származású színész, Mark Consuelos az egyetem mellett zsebpénz kiegészítésként vállalt táncos, vetkőzös műsorokat.

3. Javier Bardem

Javier Bardem egyetlen alkalommal vállalt vetkőzést, akkor is édesanyja jelenlétébenForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dyd Fotografos/Geisler-Fotopress

A francia származású színész, Javier Bardem pusztán egyetlen alkalommal vállalt vetkőzös show-t, nagyon fiatal volt, amikor úgy érezte, hogy színészi karrierje sohasem fog elindulni. Végső elkseredettségében bevállalta a vetkőzést a színpadon, de annyira izgult, hogy édesanyját és testvérét is elhívta a fellépésre. Ezután többet nem vállalt hasonló jellegű felkérést.