Világhírű színészek, akik korábban a testükből éltek - Fotók

rúdtánc világhírű Chris Pratt színész Javier Bardem sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok tudják a legjobban, hogy hosszú és rögös az út a sikerig és a hírnévig. Kevés olyan színész van, aki az érettségi vagy az egyetem elvégzése után egyből lehetőséget kapott egy nagyszabású moziban. Sokan vannak, akik az ismertség előtt bármit elvállaltak, hogy pénzhez jussanak.

A hollywoodi sztárok bevállalósak, imádják a rivaldafényt és néhányan meglehetősen odavannak a botrányos helyzetekért, természetesen akkor, ha ők is szereplői azoknak.

Ebből kiindulva nem okozhat olyan nagy meglepetést ha bemutatunk, néhány világhírű színészt, akik a színész karrierük elindulása előtt a testükből éltek, többször vállaltak chipendale showt vagy sztriptíz táncot, azért, hogy megkeressék a kenyérre valót.

1. Channing Tatum

Channing Tatum sikeres chippendale volt 19-20 éves korában Forrás: Getty Images/2013 Getty Images/Stuart C. Wilson

A Magic Mike szexi színésze, Channing Tatum 19-20 éves korában chippandale fiúként dolgozott, előfordult, hogy egy este alatt megkeresett 170 dollárt. Miután befutott színész lett, folytatta a színpadon, különböző filmekben folytatta tovább a vetkőzést, a női rajongók legnagyobb örömére.

2. Mark Consuelos

A spanyol származású színész, Mark Consuelos az egyetem mellett zsebpénz kiegészítésként vállalt táncos, vetkőzös műsorokat.

3. Javier Bardem

Javier Bardem egyetlen alkalommal vállalt vetkőzést, akkor is édesanyja jelenlétében Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dyd Fotografos/Geisler-Fotopress

A francia származású színész, Javier Bardem pusztán egyetlen alkalommal vállalt vetkőzös show-t, nagyon fiatal volt, amikor úgy érezte, hogy színészi karrierje sohasem fog elindulni. Végső elkseredettségében bevállalta a vetkőzést a színpadon, de annyira izgult, hogy édesanyját és testvérét is elhívta a fellépésre. Ezután többet nem vállalt hasonló jellegű felkérést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.