királyi család Meghan Markle II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen infók kerültek nyilvánosságra a brit királyi családról - kiderült, hogy II.Erzsébet elég sokszor megállította Meghant. 

A Battle of Brothers, azaz a Testvérek harca című könyv ismét rengeteg olyan titkot leplez le a királyi család életével kapcsolatban, amelyekről még soha korábban nem hallhatunk. Az író, Robert Lacey elég egyértelmű történeteken keresztül mutatta be az ellentéteket II. Erzsébet és Meghan Markle között.

Ahogy azt már megírtuk, Erzsébet királynőnek nem tetszett, hogy Meghan egy smaragddal kirakott tiarát szeretett volna az esküvőjére, és végül meg is tiltotta neki, hogy azt viselje.

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jeff J Mitchell

A királynő azt sem nézte jó szemmel, mikor Meghan elfogadta, hogy szerepel a Vogue címlapján - pont úgy, mint Diana vagy Katalin hercegné. Meghan ugyanis nem csak a fotózáson vett részt, hanem a szerkesztésben is, ami hónapokig tartott, ám mivel a végeredmény sem tetszett a királyi családnak, így a végén még Harry és Vilmos is összekaptak - írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.