Molnár Andi zsűritag Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars legutóbbi adásában kiderült, hogy hiába kap valaki sok pontot a zsűritől - mint például Osvárt Andrea és partnere vagy Istenes Laciék – attól még kerülhet a veszélyzónába. Erre Molnár Andi is felhívta a figyelmet.

Mindenkit meglepett, hogy két olyan páros került a veszélyzónába a Dancing with the Stars-ban akik nagyon jó pontokat kaptak a zsűritől.

Osvárt Andrea és partnere ismét tarolt, de ezúttal Istenes Laciék is remekeltek, mégis pont közülük dőlt el, kinek kell kiesnie. Végül a műsorvezetőnek kellett távoznia.

Ez jól mutatja, hogy milyen nagy szerepe van a nézőknek a verseny alakulásában. Erre az egyik zsűritag, Molnár Andi is felhívta a figyelmet:

„Végülis tegnap este kiderült, hogy senki sincs biztonságban! Az a páros is lehet veszélyzónában, aki a zsűri pontszámai alapján középmezőnyben táncolt, vagy épp 40 pontot szerzett az előző adásban! Óriási, sorsdöntő szerepe van a néző szavazatának!" – írta Andi Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.