Vérplazmát adnának a rajongók az intenzív osztályon fekvő Balázs Fecónak

vérplazma intenzív osztály rajongók Balázs Fecó kórház koronavírus Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intenzív osztályon lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik Balázs Fecó, akit koronavírus miatt szállítottak kórházba. A rajongói is nagyon aggódnak az állapotáért, saját vérplazmájukat ajánlják fel a zenésznek.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, szerdán a Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy Balázs Fecót kórházba szállították. Azóta kiderült, hogy koronavírus miatt szorult kórházi kezelése, viszont azóta az állapota rosszabbodott, intenzív osztályon kezelik, ahol lélegeztetőgépre van kapcsolva.

Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes-zenész Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Szerdáról csütörtökre annyi a jó hír - mert most ennek is örülni kell -, hogy nem romlott Fecó állapota. Továbbra is mélyaltatásban van, lélegeztetőgépre kapcsolva, de stabil az állapota. Jelenleg az immunrendszerét erősítik, s a barátaitól több vérplazma-felajánlás is érkezett számára"

- mondta a Borsnak DJ Dominique.

Bár a lemezlovas már gyógyult koronavírusos, így szeretett volna vérplazmájával segíteni barátján, de sajnos kiderült, hogy mégsem adhat Fecónak.

"Fecó feleségével, Imolával körbejártuk a dolgot, de bizonyos okok és jogi gátak miatt én nem adhatok Fecónak vérplazmát"

- mesélte Dominique, aki nagyon aggódik barátja állapota miatt és nagyon bízik benne, hogy miharabb felépül.

"Bevallom, minden reggel görcsbe ugrik a gyomrom, milyen hírre kelek. Félek megnézni, ki és mit írt, s Imolát is félve hívom, de hiszem, hogy léteznek csodák, és azt is, hogy túl a gyógyszereken és a lelkiismeretes orvosi ellátáson, egy ország szeretete gyógyíthat. Le a kalappal a magyar sajtó előtt, amilyen tisztelettel, becsülettel állnak Fecóhoz, és az emberek, rajongók előtt is, akik elképesztő összefogással és rengeteg imával fohászkodnak érte. Példaértékű, ami történik, ennek segítenie kell"

- mondta elcsukló hangon a lemezlovas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.