Ilyet még nem láttál! A Beckham család énekelve készül a karácsonyra - Videó

karácsony David Beckham videó család Cruz Beckham ének vicces Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű focista, David Beckham és családját már sokféle helyzetben láthattuk, azonban a mostani minden eddigit felülmúl. Victoria Beckham töltött fel a közösségi oldalára egy szívmelengető és egyben roppant szórakoztató videót, amelyen 15 éves fia, Cruz Beckham énekel, akihez egy idő után édesapja is csatlakozik. 

A sármos édesapa és családfő, David Bekcham sokféle helyzetben bizonyította már, hogy milyen jó édesapa, mennyire szereti a gyermekeit és a kedvükért bármilyen őrültségben képes részt venni. Ezek után senki nem csodálkozik azon, ha Beckaméknél a karácsony is vidáman és jó hangulatban telik.

Victoria Instagram oldalára került fel a minap egy videó, amelyen a 15 éves Cruz énekel, akihez édesapja is becsatlakozik. A végeredmény pedig több, mint szórakoztató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.