Utcát akartak elnevezni Ryan Reynoldsról, de ő nem tartotta jó ötletnek

utca színész Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai színészre nagyon büszke a hazája ezért egy utcát akartak elnevezni róla Vancouverben. Ryan Reynolds azonban ezt visszautasította.

Egy város mindig nagyon büszke arra, ha egy helyi lakosából világsztár lesz, és igyekeznek róla lépten-nyomon megemlékezni. Így van ezzel Vancouver városa is, ahonnan Ryan Reynolds származik.

Egy helyi rádió éppen ezért kitalálta, hogy egy utcát neveznek el róla. Ehhez petíciót indítottak, amit rengetegen alá is írta. Csakhogy amikor ez a színész fülébe jutott, finoman visszautasította. Mégpedig arra hivatkozva, hogy nem akarja, hogy ha a forgalommal gondok lesznek az utcájában, olyan mondatok hangozzanak el az emberek szájából, hogy „Ryan Reynolds egy katasztrófa" vagy „Ryan Reynolds teljesen beállt". A testvérei ugyanis állandóan ezzel ugratnák őt – írta meg a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.