George Clooney rengeteget fogyott, kórházba került

Forrás: Getty Images for Hulu/Erik Voake/Erik Voake -
film fogyás George Clooney kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a mozivászonra George Clooney, ám új szerepe miatt sokat kellett fogynia, ami komoly egészségügyi problémákat okozott nála, kórházba is került.

Hosszú idő után ismét a képernyőn láthatjuk majd George Clooney-t. Nem csak főszereplőként tér vissza, hanem egyben rendezőként is a Midnight Sky című filmmel.

A karakter miatt azonban le kellett adnia 13 kilót, és sok stressz is érte őt az utóbbi időben. Valószínűleg ez járulhatott hozzá, hogy komoly egészségügyi problémák jelentkeztek nála.

George Clooney túl sokat fogyott hirtelen, ezért került kórházba. Forrás: Getty Images for Hulu/Erik Voake/Erik Voake

Nem rég súlyos gyomorfájdalmakkal vitték kórházba, ahol kiderült, hasnyálmirigy-gyulladása van, ami minden bizonnyal a hirtelen fogyástól alakult ki – írta a Mirror.
Clooney-nak most viszont már lesz ideje talán pihenni, és felszedhet pár kilót, filmjét, a Midnight Sky-t ugyanis december 23-án mutatják be a Netflixen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.