Kiderült, mi Gubás Gabi 20 éve tartó házasságának a titka - Videó

színésznő házasság videó Gubás Gabi titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő, Gubás Gabi 20 éve él boldog házasságban természetgyógyász férjével. Gabi a Tükör című vlogban mesélt arról, hogyan tud működni ennyi idő után is a szerelem kettejük között.

Gubás Gabi igazán önmaga lehet férje mellett, akivel immáron 20 éve élnek boldog házasságban. A színésznő elárulta, mi a titka a kapcsolatuknak.

"Jól választottunk, én nagyon akartam egy ilyen embert az életembe, aki kiegészít, és ő tényleg a másik felem. Ezáltal bármilyen nehézség van, nyilván az élet nálunk is zajlik, de annyi kézzel fonódunk össze, és olyan jó, hogy együtt vagyunk egy egész, hogy meg tudjuk élni a legnagyobb viharokat is.

Amit muszáj jól megcsinálni, hogy neked mire van szükséged, ki az, aki tényleg boldoggá tud tenni. Ha erre pontosan és jól válaszol, az az ember megjelenik az életedben. Nekem tökéletes ő abból a szempontból, hogy hiába vagyok nő, mégse tudom én a családi idillt megteremteni, nem én vagyok otthon, mert héttől tízig a színpadon vagyok.

Neki a lényéből fakad az az érzékenység, ami ehhez kell. Természetgyógyászként iszonyúan érzékenyen tudja a betegeket kezelni. Nem megerőltető egyikünknek sem, hogy a másik szerepkörét átvállalja"

- mesélte Gabi.

A házasság mellett az is szóba került, hogy gyermekei közül kisfia az, aki nagyon hasonlít rá. sokszor ismer benne saját magára.

"A fiam nekem egy tükör. Pont az idegesít benne, ami nekem is a hibám, ő azért jött le, hogy engem így tanítson, tükörképként. A lányom szivárvány, ő a humor oldaláról rángat ki" - mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.