Így néz ki most a Mrs. Doubtfire gyereksztárja - Fotó

színész gyereksztár Mara Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mara Wilson, a Csoda New Yorkban és a Mrs.Doubtfire kis sztárja mára már kész nő, és egyre inkább az írás felé kacsingat.

Egy ausztrál reggeli műsorban volt vendég Mara Wilson, aki Los Angeles-i otthonából jelentkezett be. Az elbűvölő kislányból egy csinos nő lett, aki legutóbb a nézőknek beszélt arról miképp hatott rá a gyerekkori hírnév.

„Gyerekként nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy felnőtt kritikusok nem túl hízelgő véleményt formálnak rólam. Rossz érzés volt, mert igazságtalannak éreztem, ráadásul ezáltal nagy nyomás nehezedett rám" – kezdte Mara, aki a Matilda, a kiskorú boszorkányban együtt játszott Danny DeVitóval, a film rendezőjével, így nagyon jóba lettek.

„Danny és a felesége nagyon kedvesek voltak velem, amikor a mozi elkészülte után édesanyám emlőrákban elhunyt, a szárnyaik alá vettek, sokszor vendégeskedtem náluk, és együtt játszottam a gyerekeikkel. Sokszor elvittek színházba és moziba is" - emlékezett vissza.

Forrás: AFP, Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.