Kiderült, hogyan készül a karácsonyra Tücsi és családja - Videó

karácsony Tücsi videó család készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási karácsonyi készülődés van folyamatban Aryee Claudia Dede, azaz Tücsi és családja otthonában. Idén máshogy telnek majd az ünnepek, mint a korábbi években, hiszen ez lesz Tücsi első karácsonya édesanyja nélkül. 

Hetekkel karácsony előtt elkezdődik a készülődés Tücsi és családja otthonában, mivel a fiatal édesanya szereti ha a környezete és az egész ház fel van diszítve és ünnepi világításban tündököl.

Tücsi és párja, Sofron István a Családvarázs című műsorban meséltek arról, hogy miért lesz más az idei karácsonyuk.

"Nekünk ez az első karácsonyunk, hogy anyukám nem lesz velünk, úgyhogy apát mindenképpen szeretném, hogy itt legyen, úgyhogy szerintem megint azt fogjuk csinálni, hogy tesztelünk és akkor jön hozzánk"

- mesélte Tücsi.

A családban rendesen le vannak osztva a feladatok, Sofi a külső világításért és a karácsonyfáért felel, míg Tücsi pedig a dekorációért és a karácsony menüsorért, ami minden évben nagyon finom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.