Ilyen egyszerűen meg lehetett volna menteni Szabó Zsófi házasságát?

Forrás: RTL -
Szabó Zsófi válás takarítónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, Szabó Zsófi és férje között komoly feszültséget okozott, hogy Zsolti nem bírta elviselni a rendetlenséget. A sztár rajongói szerint az egész problémát egyszerűen lehetett volna orvosolni egy takarítónővel.

Szabó Zsófi és párja a karantén alatt futó realityben betekintést engedett a mindennapjaikba. Ebből pedig kiderült, hogy alapvető konfliktus volt köztük, hogy Zsolti számára nagyon fontos a rend, Zsófinak viszont kevésbé. Emiatt pedig komoly viták alakultak ki köztük.
A napokban pedig a pár bejelentette, hogy válnak.

A kommentelők szerint azonban nevetséges, hogy ezt a problémát nem tudták orvosolni, hiszen egy takarítónő alkalmazásával elkerülhető lett volna a sok feszültség.

Szabó Zsófi és férje úgy döntöttek, elválnak útjaik. Forrás: RTL

„Ez aztán komoly válóok. Gratulálok. Ha ennyire pedáns a kedves férj, és annyira megviselte az idegeit egy-egy széthagyott tárgy és a nem mindig csillivilli főzőlap, akkor miért nem alkalmazott egy takarítónőt a békesség kedvéért? Gondolom, megtehette volna. Nevetséges!" – fakadt ki az egyik rajongójuk, de nem ő volt az egyetlen. Sokan nem értik, ez miért nem jutott eszükbe.

„Én egy percig nem bírtam volna mellette anélkül, hogy hozzávágjak valamit! Egyébként a bejárónők ezt a problémát megoldhatnák. Ennél nagyobb itt a gond"

Bár valaki azt is megjegyezte a kommentáradatban, hogy Zsófiéknak volt bejárónőjük, csak a karantén idején nem vették igénybe a szolgáltatását – írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.