Csúnyán leégett a világ egyik legnépszerűbb modellje - Videó

modell napozás videó leégés Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi szupermodellt, Bella Hadidot kellemetlen baleset érte napozás közben, amiről videót is megosztott a követőivel a közösségi oldalán. 

Bella Hadid sosem tartozott a szemérmesebb sztárok közé, a karantén ideje alatt szinte minden nap felkerült közösségi oldalára egy melltartó nélküli fotó, amelyek azt is bizonyították, hogy sok nő társához hasonlóan ő is lemondott a kényelmetlen melltartókról az otthon tartozkódás során.

Legutóbb azonban bikiniben állt kamera elé, mégpedig azért, hogy megmutassa, hogy figyelmetlenségének köszönhetően milyen csúnyán leégett, mikor elaludt a napon.

A bájos és humoros videót több, mint kétmillióan kedvelték az Instagramon, amint egyáltalán nem csodálkozunk, mivel a szexi modell rákvörösen is elképesztően dögös és imádnivaló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.