Sokkoló hét elé néznek az Exatlon Hungary játékosai, erre kell számítaniuk - Videó

bejelentés Exatlon Hungary Palik László videó sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán izgalmas hét veszi kezdetét a mai nappal az Exatlon Hungary versenyében, ugyanis beindul a láncreakció, vagyis ezen a héten minden hatással lesz mindenre a játékok során. 

A múlt héten a Kihívók csapatából Balogh Ricsi távozott, de egyúttal újabb emberek is érkeztek a kékek és a pirosak csapatába egyaránt. A Bajnokok Virág Andrást köszönhették új játékosként a csapatukba, míg a Kihívókhoz Ferenc Vivien érkezett.

Az izgalom ezen a héten is fokozódik a játékban, Palik László újabb bejelentése ismét felforgatja majd a verseny menetét. Annyit elöljáróban tudni lehet, hogy

ma este elkezdődik a láncreakciók hete, amit azt jelenti, hogy a héten minden nap hatással van a következő napra.

"Aki ma nyer, az megy a villába, aki azonban ma veszít, az a holnapi napot, a jutalomért folytatott, a karibi jutalomért folytatott csatát mínusz két pontról kezdi. Ja, és a jutalom egy soha nem látott élmény lesz" - mondta sejtelemesen az előzetesben a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.