Börcsök Enikőre emlékezik a Vígszínház: pótolhatatlan űrt hagyott maga után

fotó gyász transzplantáció Börcsök Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas színésznőt ma, január 11-én helyezik végső nyugalomra. A Vígszínház és az eSzínház Spiró György Kvartett című színművének online közvetítésével emlékezik meg a színművésznőre.

Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt 53 éves korában hosszú, súlyos betegség után január 28-én érte a halál. A színművésznőt ma, február 11-én, csütörtökön helyezték végső nyugalomra.

A Vígszínház és eSzínház Spiró György Kvartett című színművének online közvetítésével emlékezik Enikőre, amelyben korábban főszerepet játszott - írja a Ripost.

Az előadás február 11-én 19 órától február 14-én 10 óráig lesz elérhető jelképes támogatásért.

A bevételt teljes egészében a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért részére ajánlják fel, melynek Börcsök Enikő önkéntese és kurátora volt.

"A magyar színjátszás egyik legmeghatározóbb színész egyénisége, Börcsök Enikő január 28-án hunyt el pótolhatatlan űrt hagyva maga után. Február 11-én, csütörtökön helyezik végső nyugalomra. A szertartás a járványügyi szabályok betartása mellett zártkörű lesz és nem sajtónyilvános. A Vígszínház és az eSzínház közös emlékezésre hív mindenkit a Kvartett című előadás online vetítésével" - olvasható a színház közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.