Emlékszel még rá? Így él most Susan Boyle, aki 13 éve a Britain’s Got Talentben lehengerelte a világot

fogyás Susan Boyle aktuális Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 évvel ezelőtt ismerte meg a világ az aranytorkú Susan Boyle-t, amikor feltűnt a Britain's Got Talent színpadán. Azóta fenekestül felfordult körülötte minden és olyan életet él, amelyről álmodni sem mert volna korábban. 

A korábban hol munkanélküliként, hol szociális munkásként ténykedő énekesnő, Susan Boyle 48 évesen állt először a brit tehetségkutató műsor világmegváltó deszkáira, sikere és népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Minden idők egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott énekesnő 2009-ben hívta fel magára először a világ figyelmét, amikor a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorában előadta A nyomorultak című musical egyik híres dalát.

Videóját néhány nap leforgása alatt 100 millióan nézték meg, neve világszerte ismertté vált: ő lett az, aki „elhallgattatta Simon Cowellt." A Skóciában született énekesnőnél 2013-ban diagnosztizálták Asperger-szindrómáját, 2012-ben a II. Erzsébet királynő gyémántjubileumának sztárvendége volt, elképesztő pályafutása során két Grammy-díjat is bezsebelt.

13 évvel ezelőtt ismerte meg a világ Susan Boyle-t Forrás: AFP

Az elmúlt évtizedben hatalmas vagyonra tett szert az énekesnő, így korábbi anyagi problémáinak már nyoma sincsen. 2019-ben a négy vállalata összesen kétmillió fontot hozott neki a konyhára

- írja a The Sun.

A családi viszályt is sikerült rendeznie testvérével, akivel két és fél évig nem beszéltek egymással, miután a férfi megfenyegette Boyle-t hogy öngyilkos lesz, amennyiben nem ad neki ötvenezer fontot.

Susan még mindig gyerekkori otthonában él Blackburnben. A szerelemben pedig még mindig nem talált rá. Korábban megismerkedett egy amerikai orvossal, akivel azonban csak néhány randevúig jutottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.