Az ifjúsági olimpiai bronzérmes, párosban junior-Wimbledon-győztes magyar teniszező, Stollár Fanny közel fél évet hagyott ki sérülése és a koronavírus miatt. Elárulta, hogy most hogyan érzi magát és milyen volt a Shane Tusuppal közös felkészülés.

Csuklósérülése és a koronavírus miatt hosszú ideig pihenni kényszerült a gyönyörű és roppant tehetséges magyar teniszező, Stollár Fanny. Fél év elteltével Egyiptomban lépett pályára a sportoló.

"Hat hónapja már, hogy a csuklómmal bajlódom, egy ideig gipszben is volt a kezem. Nem két nap lesz, amíg újra formába lendülök, de nagyon örültem, hogy fél év elteltével ismét versenyezhettem. Sajnos az első fordulóban búcsúztam az egyiptomi tornán, de most a felkészülésen volt a hangsúly, nem az eredményen" - nyilatkozta a Blikknek Fanny.

A teniszező többek között azt is elárulta, hogy milyen a közös munka Hosszú Katinka volt férjével, Shane Tusuppal.

"Iszonyatosan sokat erősödtem fizikálisan, amióta együtt dolgozunk. Shane nem kímél, kifulladásig hajt a tréningeken. Persze tudom, másmilyen hozzáállással nem is lehet sikereket elérni. Csak pozitívan tudok beszélni a személyiségéről és a munkakapcsolatunkról is" - mondta őszintén a sportoló.