Izmos, pucér fenekét mutogatja az 51 éves Jennifer Lopez - Fotó

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Tom Pennington
Forrás: AFP/2020 Getty Images/Tom Pennington -
fotó szexi fürdőruha Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez látszólag egyáltalán nem öregszik, teste is feszesebb és izmosabb, mint valaha. Most épp egy tükörszelfit villantott szexi fehér fürdőruhájában rajongói legnagyobb örömére.

Jennifer lopez egyszerűen nem tud hibázni, minden pillanatban tökéletesen néz ki. Most a tükörben lőtt magáról egy szelfit, ahogy éppen fehér fürdőruhájában pózol. Izmos fenekét nem sok minden takarja, ahogy formás melleit sem - szinte kibugyannak a vékony pántok alól. A kép mellé annyit írt, hogy @SelfcareSunday, úgy látszik, a sztár így kényezteti magát egy átlagos vasárnap.

A rajongól persze imádták J.Lo bejegyzését, rögrön bókok százaival halmozták el. Az énekesnő sosem volt szívbajos, ha arról volt szó, hogy formás idomait megmutassa a világnak. Legutóbb anyaszült meztelenül szerepelt klipjében, amire meg is kapta, hogy biztos botox segítségével őrzi meg fiatalos külsejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.