Németh Kristóf őszintén: "Attól, hogy egy senki ismert lesz, attól nem lesz valaki"

Forrás: Life TV -
Németh Kristóf ismertség Life TV Bréking celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf tökéletesen tisztában volt mindig is azzal, hogy mivel jár az, ha valaki a nyilvánosság előtt éli az életét. A Life TV-n futó Bréking című műsorban elárulta, hogyan vélekedik arról, ha valakinek nincsen semmilyen teljesítménye a celebeskedése mögött. 

Németh Kristóf szereti a nyilvánosság előtt élni az életét, elmondása szerint ő arra törekszik, hogy a jó és a rossz dolgokat is megossza az életével kapcsolatban. Azokról az emberekről azonban markáns véleménye van, akik úgy celebeskednek, hogy nincsen kézzel fogható teljesítmény mögöttük.

Forrás: LifeTV

"Amikor nincs teljesítmény valaki mögött, csak maga a szereplés a szereplésért, az nyilván visszatetsző tud lenni. (..)

Nagyon sokan összeszokták keverni, hogy attól, hogy egy senki ismert lesz, attól nem lesz valaki, csak egy ismert senki és ezt néha összekeverjük, hogy attól, hogy valakit sokat látunk, attól ő már egy valaki. Nem, csak egy ismert senki"

- fogalmazta meg Kristóf.

További részletek ma este a LifeTV műsorán, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.