Fekete Dávid élete teljesen a feje tetejére állt, feleségével elváltak útjaik, valamint az is kiderült, hogy többszázmilliós tartozása van. Közösségi oldalán Istenhez imádkozott bocsánatért.

 Fekete Dávid az elmúlt napokban nem igazán volt aktív a közösségi oldalán. Ennek valószínű az volt az oka, hogy miután bejelentette, hogy külön utakon folytatják fiatal feleségével, arra is fény derült, hogy százmilliókkal tartozik az ügyfeleinek.

Utolsó elkeseredésében Facebook-oldalán egy hosszabb imával kért Istentől bocsánatot. 

"Már, csak egy valakinek tartozom, egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki, Te vagy Uram! Gyermekkorom óta, megadtál nekem mindent, amit csak kértem Tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm, és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben, nagyobb csodát nálad. Ott voltál, amikor megszülettem, amikor valami bántott, amikor valami nem sikerült, amikor valamire szükségem volt. Nem kellett mást tennem, csak kérnem tőled és Te megadtad.

Az első robogómért, az első baratnőmért és hosszú évekig, minden este, csak kértem és kértem tőled, alázattal és gyermeteg szeretettel, hogy pl: hadd juthassak el a Megasztár színpadára és onnan, mind addig, amíg Te megengeded. Vele egy időben, nem volt más kérésem, csak az hogy hadd legyen, egy szép szőkehajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra balra az élet útján.

Hát megadtad az Ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huza vona utan, hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál és akkor is megbocsájtottál.

Kértem tőled egy újrakezdést és egy olyan valakit, egy olyan szerelmet, akivel végre hibáim után, újragondolva, szemébe nézve, újra láthattam a családképemet.
Majd kértem, hogy hadd láthassam meg uram, hadd tapasztalhassam meg, milyen lehet apának lenni.
Engem is nevelő apa nevelt,
kaptam hozzá, egy kedves, pici kislányt, aki a neveltlányom lehetett. Ezt is megadtad.

Aztán, újra kértem tőled Uram!
Egy kereskedést, mert úgy éreztem, ez a rész kimaradt az éneklés mellett az életemből, hiszen gyermek koromban, még a zenélesen kívűl, erre vágytam úgy igazán. Ezt is megadtad.

Elmehettem Amerika, egyik legnagyobb Óceánjáró hajójára énekelni, hogy megtapasztalhassam milyen is Los Angeles, San Diego, San Francisco, Mexicó partjain zenélni és átélni, ilyen helyzeteket is. Eljuthattam New Yorkba, Seychelle szigetekre
és olyan helyekre, amiről addig, csak álmodni mertem.

Majd már, csak két kéréssel mertem hozzád fordulni.

Uram: kérlek, hadd legyen, saját gyermekem is. Hosszabb ideig próbáltam és amikor úgy igazán mélyről kértem, nem csak egyet, kettőt is adtál.

Uram mára már csak 1 kéréssel szeretnék hozzád fordulni:

A kérés nem lenne más: csak, hogy kérlek, bocsáss meg mind azért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mind azt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád.

Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem! Köszömöm a kegyelmed és a jóságod!

Jézus Nevében Ámen!" - olvasható a bejegyzésben.