A szomszéd megszólalt: ez történik most Pécsi Ildikó gödöllői házánál

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
örökség Pécsi Ildikó hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly december elhunyt Pécsi Ildikó jelentős vagyont hagyott hátra: beletartozik a Cseppkő utcai lakás, amiben sokáig az unokája, Csabika lakott, négy nagy telek Gödöllőn, valamint egy családi ház a színésznő imádott kertjével

A gödöllői ház körül mostanában nagy a mozgás, többször láttak a szomszédok feltűnni egy-egy bútorszállító kisteherautót. Többeket érdekel, mi lesz a gödöllői ház sorsa, mindenesetre úgy tűnik, hogy a színésznő fia, Szűcs Csaba kezd megválni édesanyja tárgyaitól.

- nyilatkozta a Ripostnak az egyik szomszéd.

Budapest, 2020. február 28. A Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett Pécsi Ildikó színművész (j) az elismerés átadásán a Pesti Vigadóban 2020. február 28-án. MTI/Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Pécsi Ildikó hagyatéka körül már egy ideje forrnak az indulatok, mindenki arra kíváncsi, ki fogja örökölni a mesés vagyont. Úgy gondolják, hárman esélyesek az örökségre: Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba, unokája, ifjabb Szűcs Csaba, és a színésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.