A tavaly december elhunyt Pécsi Ildikó jelentős vagyont hagyott hátra: beletartozik a Cseppkő utcai lakás, amiben sokáig az unokája, Csabika lakott, négy nagy telek Gödöllőn, valamint egy családi ház a színésznő imádott kertjével

A gödöllői ház körül mostanában nagy a mozgás, többször láttak a szomszédok feltűnni egy-egy bútorszállító kisteherautót. Többeket érdekel, mi lesz a gödöllői ház sorsa, mindenesetre úgy tűnik, hogy a színésznő fia, Szűcs Csaba kezd megválni édesanyja tárgyaitól.

„Megmondom őszintén, meglepett, amikor észrevettem, hogy gyakran állnak meg bútorszállító autók a kertkapu előtt. Valami nagy mozgolódás van mostanában, több bútort is elvittek, de annyira nem akartam beleütni az orrom, hiszen nem tartozik rám" 

- nyilatkozta a Ripostnak az egyik szomszéd.

Budapest, 2020. február 28. A Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett Pécsi Ildikó színművész (j) az elismerés átadásán a Pesti Vigadóban 2020. február 28-án. MTI/Szigetváry ZsoltForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Pécsi Ildikó hagyatéka körül már egy ideje forrnak az indulatok, mindenki arra kíváncsi, ki fogja örökölni a mesés vagyont. Úgy gondolják, hárman esélyesek az örökségre: Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba, unokája, ifjabb Szűcs Csaba, és a színésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba.