Újabb botrányba keveredett Armie Hammer: ez biztosan maga alá temeti

Forrás: AFP/Chris Delmas -
vád színész erőszak Armie Hammer Hollywood Los Angeles botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kannibálbotránnyal reflektorfénybe kerülő színészt most erőszakkal vádolják.

A Los Angeles-i Rendőrkapitányság vizsgálatot indított Armie Hammer ellen, hiszen 24 éves Effie súlyos vádakat hozott fel a férfi ellen.

Armie Hammer Forrás: AFP/Chris Delmas

Elmondta, hogy 20 éves korában ismerte meg Hammert a Facebookon és szinte azonnal beleszeretett a férfibe. A színész 2017 április 24-én négy órán keresztül erőszakoskodott vele. Az erőszakos viselkedés odáig fajult, hogy a nő fejét többször is a falnak verte, és egy lovaglópálcával ütötte a lábát.

A fiatal lány négy órán keresztül próbált Hammertől szabadulni, de sajnos nem sikerült neki. Ahogy telt az idő, egyre inkább azt hitte, hogy bele fog halni a bántalmazásba- írja a Dailymail.

Lőttek a kannibalizmus-fétissel vádolt Armie Hammer karrierjének (18+)

Egyre nagyobb a botrány a kannibalizmus-fétissel vádolt Armie Hammer körül, aki szexbotrányai miatt nagy valószínűséggel búcsút inthet színészi karrierjének. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.