„Fennakadt a szemem, habzott a szám” - Durva rohamai voltak Tóth Andinak

roham pánikbetegség Hajdú Steve Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andinak évekkel ezelőtt igen komoly rohamai voltak, fennakadt a szeme, habzott a szája, elájult. Azt hitték epilepsziás, ám kiderült, hogy pánikrohama volt. De Hajdú Steve is szenvedett már ettől.

Hajdú Steve egyszer előadás közben kezdte rosszul érezni magát, alig kapott levegőt, nyomott a mellkasa, attól félt, infarktusa van. Kiderül, hogy pánikroham volt, szerencsére többé nem jött elő nála.

Tóth Andi pánikrohamokkal küzdött. Forrás: Tóth Andi/Instagram

Tóth Andi is mesélt a Life TV Bréking című műsorában arról, hogy neki igen komoly rohamai voltak anno: fennakadt a szeme, habzott a szája, elájult. Az orvosok először azt gondolták, epilepsziás rohama van, két hétig vizsgálták, mire rájöttek, hogy pánikbeteg.

Az énekeső szerint azért alakult ki nála, mert 15 évesen teljesen egyedül költözött fel Erdélyből Budapestre, és csöppent bele a művészvilágba, ahol rengetegen bántották. Akkor még ezt nehezen kezelte.

A műsor hétfő este 23.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.