Berki Krisztián már le is került a Bréking! című műsor új plakátjairól.

Ahogy azt korábban megírtuk, nemrég tettek közzé egy felvételt arról, hogyan ütközött össze egy busz egy személyautóval - utóbbit Berki Krisztián vezette. A felvételhez azt írták, "szabálytalan és indokolatlan fékezéssel egy utasokat szállító autóbuszt kényszerített vészfékezésre egy férfi."

A műsorvezető később beismerte, hogy ő van a felvételen, azonban másként írta le a történteket. Azóta egy másik videó is előkerült, azt állítják, ezen szintén Berki Krisztián látható, csak ezúttal robogón ül.

Forrás: Instagram/Life TV

A legfrissebb hír pedig az, hogy a LifeTV - ahol a Bréking! című műsor egyik műsorvezetőjeként dolgozott -, megválik a sztárapukától. A csatorna nem kíván a későbbiekben együtt dolgozni Berkivel, ám a hírek szerint ez a gondolat már korábban is felmerült, így a döntés elméletileg nem érte váratlanul Berkit - írja a Blikk.

A Life TV azóta közleményt adott ki az ügyben, ebben azt írják:

"Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul."