Kifakadt a Harry Potter sztárja, a mai napig szenved régi szerepe miatt

színész Harry Potter Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába telt el több, mint tíz év, mindenki csak a Harry Potter Neville Longbottomjaként emlékszik Matthew Lewis-ra. A színész most kifakadt.

Noha már számtalan filmben láthattuk azóta, és a dagi kisfiúból sármos színész lett, Matthew Lewis nem tud kilépni a skatulyából. A sztár elárulta, nagyon elege van már abból, hogy mindenki a Harry Potteres szerepével azonosítja. Ő alakította ugyanis az esetlen, ám de szerethető Neville Longbottom karakterét.

Lewis azóta szerepelt a Mielőtt megismertelek című romantikus filmben, de feltűnt Margot Robbie mellett is a Végállomásban vagy éppen a Ripper Street című sorozatban. Tavaly pedig főszerepet kapott a Baby Done című alkotásban.

Ám valahogy mégis az emberek fejében az a kis varázsló maradt, és nem tudja levetkőzni ezt a szerepet – írta a Movieweb.

„Nagyon frusztráló tud lenni – nem mintha a Harry Potteres dolgok frusztrálnának –, hogy van a fejemben egy hang, ami azt mondja, hogy rohadtul senkit sem érdekelt, amit az utóbbi 10 évben csináltam. Senkit sem érdekel! Még mindig azt hiszik, hogy ez az első munkám, amit a Harry Potter óta forgattam" – panaszolta a sztár egy tévéműsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.