Kiderült, hogy eredeti az UFÓ-videó, amit egy amerikai hadihajó felett rögzítettek

repülő Pentagon videó ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai haditengerészet hajója fölött megjelent repülő piramist még 2019 júliusában rögzítették. Eddig azt gondolták, hogy a felvétel hamis, de nemrég kiderült, hogy a videó eredeti. Jelenleg az Amerikai Védelmi Minisztérium UFO-munkacsoportja vizsgálja.

A kiszivárgott videóról, ami még 2019 júliusában készült, most a Pentagon szóvivője elismerte, hogy nem hamis felvétel, és a Védelmi Minisztérium UFO-munkacsoportja vizsgálja.

A felvételen egyébként egy vagy több azonosítatlan repülő tárgy látható, amelyek jobban megnézve piramis formájúak, és a hadihajó fölött repülnek el.

Jeremy Corbell, aki közzétette a videót a Youtube-on,azt mondja, hogy a felvételen látható sejtelmes tárgyak biztosan nem amerikai harci objektumok - írja a Daily Star.

A Védelmi Minisztérium szóvivője, Sue Gough elmondta, hogy bármit is szerepel a felvételek, biztos, hogy a videó nem hamisítvány, ezért a Pentagon azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozó munkacsoportja jelenleg is vizsgálja - írta a Dailystar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.