Hihetetlen, mi került elő Pécsi Ildikó padlásáról: Törőcsik Maritól kapta

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Pécsi Ildikó képeslap Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kincs került elő a nem rég elhunyt Pécsi Ildikó padlásáról. A színésznő féltve őrzött valamit, amit még Törőcsik Maritól kapott évtizedekkel ezelőtt.

Pécsi Ildikó padlásáról egy igazi ereklye került elő, amit a színésznő féltve őrzött hosszú évtizedeken át, hiszen Törőcsik Maritól kapta.
Még 1963-ban a Isten őszi csillaga című film forgatásán Pécsi Ildikó szüleinek írt alá a művésznő egy képeslapot.

Pécsi Ildikónak sokat jelentett a Törőcsik Maritól kapott képeslap. Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznőnek valóságos kincs volt, ezért nagy becsben tartotta. Később pedig jóban is lettek Törőcsik Marival

„Ildikó kifejezetten jóban volt Törőcsik Marival, sokszor összejártak, mint abban az időszakban általában a nagy színésznők. A képeslapot Törőcsik még Ildikó szüleinek írta alá az Isten őszi csillaga forgatásán, Ildikó mindig is nagyon vigyázott rá, igazi ereklyeként őrizte" – mesélte L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia a Ripostnak.

Ám a színésznő padlása mást is rejtett: sosem látott erotikus fotókat, amelyek még a '60-as években készültek róla.

„A gödöllői ház padlásán a jelmezek és díszletek között több ezer, dobozokba szortírozott és albumba ragasztott régi kép között lapultak az eddig nem látott pikáns fotók, amiket Ildikó eltett emlékbe. A hatvanas években készültek, abban az időben kevés színésznő vállalt ilyen fotózást" – mesélte még korábban fogadott fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.