A Király-testvérek nem érzik azt a különleges, telepatikus köteléket, amelyet az ikrek között szokás emlegetni. Azt viszont nem tagadják, hogy legtöbb balesetük, sérülésük ugyanott szerezték.

Bár már két külön kontinensen él Király Viktor és ikertestvére, Ben, a kötelék így is megvan közöttük. Igaz, a filmeknek is gyakran témát adó, ikrek közötti telepatikus képesség nem működik közöttük, azonban a mai napig felfedeznek újabb és újabb hasonlóságokat egymás között.

Király ViktorForrás: Király Viktor/Instagram

„Még mindig vannak olyan dolgok, amelyekben hasonlóságot veszünk észre. Azt viszont kicsit sajnáljuk, hogy az a telepatikus kötelék, ami a filmekben sztori is szokott lenni, hogy az ikrek megérzik, egymás baját, örömét, bánatát, közöttünk nincs meg. Eddig nem volt rá példa, hogy megéreztük volna, hogy a másiknak épp milyen hangulata van vagy hogy történik vele valami" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Király Viktor, aki azt azonban elismeri, hogy a balesetek mindig együtt, egyszerre érték őket. Így a sérüléseket is egyszerre szerezték.

„Gyerekként mindig, mindent együtt csináltunk. Ezért általában egyszerre is sérültünk meg. Így szereztük ugyanazt a heget, ami mindkettőnk állán ott van, ennek története van. Még Amerikában éltünk és valami miatt épp büntetésben voltunk mindketten. A szüleink viszont terasz party-t tartottak, amin mi nem vehettünk részt. Azon agyaltunk, hogyan juthatnánk oda a szobánkból, hozzájuk. Csakhogy a szobánk ablaka előtt egy radiátor volt. Addig tanakodtunk, próbálkoztunk, amíg rá nem estünk a radiátorra és meg nem sérültünk ugyanott, az állunkon" – emlékezett vissza a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Király Viktor.