Árulkodó fotók: Újra egy párt alkot Bradley Cooper és Irina Shayk?

Irina Shayk találgatás Bradley Cooper újra Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában egyre több közös fotó készült a sármos színészről, Bradley Cooperről és gyermeke anyjáról, Irina Shaykról. El is indultak a találgatások, lehet újra összejött az álompár?

A szupermodell és a színész viszonya 2015 tavaszán kezdődött. Kapcsolatukat megtartották maguknak, életüket a nyilvánosság kizárásával élték, nem nyilatkoztak a magánéletükről. Azonban Cooper Lady Gagával közös sikerfilmje, a Csillag születik után valami elromlott kettejük között. Sokan arra gyanakodtak, hogy a színész és Gaga között kialakult románc vethetett véget a kapcsolatuknak, de végül ez nem igazolódott be.

Cooper és Shayk igazi álompár voltak Forrás: Leon Neal / AFP

Úgy tűnik azonban, hogy a volt szerelmespár igenis tartja egymással a kapcsolatot, nemrég hármasban, kislányukkal együtt, egy lesifotósnak sikerült őket lefotóznia. Szemmel láthatóan nem okoz gondot számukra az együtt töltött idő. Azt azonban nem tudni pontosan, hogy pusztán kislányuk miatt tartják kapcsolatot vagy valóban kibontakozóban van valami kettejük között.

A róluk készült fotó ITT megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.