Kaiser Ede élete nagyot fordult, miután szabadult a börtönből, ahová a móri mészárlás miatt került, de mint később kiderült, tévesen ítélték el. A férfi apa lesz, de maradéktalanul nem lehet boldog. 

A 2002-ben történt móri mészárlás miatt tévesen elítélt Kaiser Ede szabadult a börtönből, ahol több mint 16 évet raboskodott egyéb rablási ügyei miatt. A férfival nagyot fordult azóta a világ, hiszen szerelmes lett, és habár már nem alkotnak egy párt, hamarosan megérkezik közös gyermekük.

Kaiser Ede szabadulása 2020.06.01.Fotó: Polyák Attila - Origo

"Életem legnagyobb boldogsága, hogy gyermekem születik. Mindig nagyon szerettem volna édesapa lenni. Sajnos az anyukával már nem élünk együtt, de ez nem azt jelenti, hogy ne adnék meg mindent a picinek. Ettől kezdve csak az motivál, hogy anyagilag és lelkileg is elhalmozzam őt minden jóval. Nagyon remélem, hogy neki más élet jut, mint nekem, és soha nem téved a bűn útjára. Bár jelenleg külföldön dolgozom, de az anyuka minden vizsgálatról tájékoztat, és az ultrahangos képeket is elküldi" - mondta. 

Ugyan bomlottak a nők utána, egy lelkésznő rabolta el a szívét, ám a kapcsolat a komoly korkülönbség miatt nem működött. 

"Gyönyörű kapcsolat volt, de ő sokkal fiatalabb, mint én, és a komoly korkülönbség miatt sajnos nem működtek a mindennapok. A gyerek azonban örökre összeköt minket, ezért mindketten úgy gondoljuk, hogy normális és kulturált kapcsolatot tartunk fent egymással" - mondta a Blikknek.