Harry és Vilmos nem ásta el a csatabárdot: újabb botrány készülődik

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
békülés királyi család Vilmos herceg viszály Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ árgus szemekkel figyeli Harry és Vilmos herceg kapcsolatát, mely már egy ideje nem felhőtlen.

Vilmos herceg sosem nézte jó szemmel Harry és Meghan kapcsolatát, kapcsolata öccsével azonban végképp megromlott, amikor Harry úgy döntött, hogy nem kíván tovább a királyi család szolgálatában állni. Ezután következett a botrányos Oprah-interjú, mely már csak hab volt a tortán. Harry és Vilmos Fülöp herceg temetésén találkozott újra, ahol felcsillant a remény, hogy hátha kezdenek közeledni egymáshoz a testvérek.

Harry és Vilmos herceg Fülöp herceg temetésén Forrás: AFP/Gareth Fuller

A következő hivatalos találkozás július 1-én azon a megemlékezésen lesz, ahol édesanyjuk, Diana hercegnő 60. születésnapjának emlékére egy szobrot fognak közösen felavatni. Ez a szobor mindkettőjüknek nagyon fontos és sokan abban reménykednek, hogy az édesanyjukra való emlékezés ismét közelebb hozza őket egymáshoz. Egy királyi forrás szerint azonban erre még várni kell - írja a The Sun.

Harry felesége, Meghan nem vesz részt a megemlékezésen, ahogy II. Erzsébet királynő sem. Azt szeretnék, ha ez csak Harry és Vilmos hercegről szólna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.